Kryss i taket.

1kommentarer

Jodåsåattee!! Jag fick minsann sluta i tid idag, 12.20 stämpla jag ut :)
Så kom hem lagom till att äta lunch med Mor & Far,
inte sett Faren på hela veckan ju. När jag kommit hem har han redan kört til jobb,
och när jag gått upp och kört till jobb har han redan gått och lagt sig.
 
Svängde ihopa en plåt morotsmuffins som nu står i ugnen och väntar på att bli uttagna.
Vill ni se? Klart ni vill :)
Dom är riktigt goda!, och har man lite philadelphiaost på toppen smakar det nästan (läs nästan!)
som morotskaka :)
 
Sätt ugnen på 225°C. Vispa 3 ägg och 1 dl socker pösigt med elvisp.
Vispa ner 1 burk kesella, 2½ dl (10%)
Blanda 3,8 dl rågsikt, 1 dl vetegroddar, 2 tsk bakpulver 2 tsk kanel, 1 tsk ingefära och 1 krm salt.
Rör ner detta i äggsmeten. Blanda ner 3 dl finrivna morötter.
Smörj en muffinsplåt väl med rapsolja. Fördela smeten och toppa varje muffins med solrosfrön.
Ställ in mitt i ugnen ca 20 minuter.
Låt svalna helt. Skär runt varje muffins så att de lossnar och lyft försiktigt upp dem.
 
Pröva!!, det är en order .

1 kommentarer

Pernilla

15 Aug 2012 19:41

Detta ska jag prova :-). Ser riktigt mumsigt ut!

Svar: Det måste du absolut göra :)
Eleonor Jönsson

Kommentera

Publiceras ej